Program afiliere kalapod.bg - 2Performant
Screenshot of www.kalapod.bg

kalapod.bg program de afiliere

Loc in clasament

134th

General

45th

Categorie

Comision

10.0%

per vanzare

Cookie life

30 zile

Moneda

BGN

Timp de plata

25 zile

Descriere

Спечели бързо и лесно пари заедно с KALAPOD.bg! Разпространяваме най­-модерните обувки за жени, деца и мъже. Нашите колекции от обувки, балеринки, сандали, мокасини, спортни обувки, боти, сабо, чехли и ботуши ви очакват да ги рекламираш. В нашия магазин са над 6000 продукта, внасяме нова стока седмично, така че няма да имаш проблеми да намериш точните

Mai mult

Спечели бързо и лесно пари заедно с KALAPOD.bg!

Разпространяваме най­-модерните обувки за жени, деца и мъже. Нашите колекции от обувки, балеринки, сандали, мокасини, спортни обувки, боти, сабо, чехли и ботуши ви очакват да ги рекламираш.

В нашия магазин са над 6000 продукта, внасяме нова стока седмично, така че няма да имаш проблеми да намериш точните продукти, които да рекламираш. Предлагаме на нашите клиенти много изгоди и придобивки, като различни методи на плащане, безплатен транспорт за поръчки, които надвишават 40 лв.

Нашите цени са много атрактивни, периодично имаме промоции, намаления и разпродажби.

Винаги сме в крак с новостите, така че в инструментите за реклама ще реализираме специални кампании от Real Time Marketing.

За да ти помогнем да реализираш колкото се може повече, ти предлагаме линкове за партньорство и много банери в удобни размери. Сменяме периодично банерите, предлагаме нови промоции и нови стоки, така че имаш на разположение всичко, което ти трябва, за да спечелиш колкото се може повече пари с нас.

Присъедини се към нашата мрежа за партньори и спечели колкото се може повече с KALAPOD!

Mai putin
APLICA LA PROGRAM ADAUGA PROGRAMUL TAU

Tool-uri disponible

Bannere

Feed-uri de produse


Programe din aceeasi categorie.