Program afiliere altech.bg - 2Performant
Screenshot of www.altech.bg

altech.bg program de afiliere

Loc in clasament

443rd

General

53rd

Categorie

Comision

3.0%

per vanzare

Cookie life

30 zile

Moneda

BGN

Timp de plata

31 zile

Descriere

Стани афилиат на Аltech и печели % от продажбата заедно с нас! Получаваш 3% от стойността на всеки продаден продукт. При продажбата на един преносим компютър можеш да спечелиш над 30 лв., също можеш да натрупаш сума от продажбите на нашите аксесоари. При достигната сума от продажби – 10 000 лв., печелиш 300 лв. Ние

Mai mult

Стани афилиат на Аltech и печели % от продажбата заедно с нас!

Получаваш 3% от стойността на всеки продаден продукт. При продажбата на един преносим компютър можеш да спечелиш над 30 лв., също можеш да натрупаш сума от продажбите на нашите аксесоари. При достигната сума от продажби – 10 000 лв., печелиш 300 лв.

Ние гарантираме висок стандарт на предлаганите услуги, гаранционен и извънгаранционен сервиз, изграждане и поддръжка на локални мрежи, абонаментен сервиз и поддръжка на компютърна техника, диагностика и консултации, продажба на лизинг. Доброто обслужване и име е гаранция за добри продажби.

Със старта на нашето партньорство ВЕДНАГА получаваш ВАУЧЕР на стойност 15 лева за закупуване на продукти от сайта ни. Само изпрати адрес за получаване и линк към страницата, на която са качени продуктите ни.

Промотирай ни и печели!

Успех!

Mai putin
APLICA LA PROGRAM ADAUGA PROGRAMUL TAU

Tool-uri disponible

Bannere

Feed-uri de produse


Programe din aceeasi categorie.